Witte MG B Cabrio


De witthe MB G Cabrio met softtop uit 1971. Een pareltje. Met zijn fantastische chromen bumpers en 4 koplampen geeft de auto een uniek gevoel. Het is een cabrio, dus het dak kan er ook vanaf wat een vrij gevoel geeft.

Korte informatie

Bouwjaar: 1971
Zitplaatsen: 2
Kleur: wit
Kleur interieur: rood
Vermogen: 95
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Een plaid en een picknick koffer met een flesje champagne glazen en 2 zilveren-paraplu's en fraaie chromen bumpers
Zelf rijden?: Ja

Beschrijving


Witte MG B Cabrio met softtop uit 1971: een schitterende Cabrio, een van de laatste modellen met de fraaie chromen bumpers. Deze Engelse sportauto rijdt heerlijk, en is uitermate geschikt voor oldtimer tochten, maar door zijn rode interieur staat hij ook bij elke bruiloft. De MG is vrijgesteld van gordels. Het is mogelijk de Kever Cabrio op feestlocatie tijdens het FEEST om te ruilen met de auto van de chauffeur, die bij het ophalen zijn auto bij ons laat staan. tegen een vergoeding voor: Ophaalservice van: € 45,= zodat deze het feest niet hoeft te onderbreken. De prijs is: € 395,= exclusief brandstof. Brandstof: € 30,= voor ± 100 te rijden kilometers. De totale prijs is: € 425,=. inclusief brandstof, ex 6% BTW. Omruilservice: € 45,=. De totale prijs is: € 470,= ex 6% BTW.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid Algemene voorwaarden