Oldtimers


oldtimer

Volkswagen busje

VW Busje, verkeerd in goede staat en zelf rijden.

oldtimer

Lincoln Towncar Limousine

Dit is de mooiste extra lange luxe Limousine uitgevoerd in enigste Nederland.

oldtimer

Rolls Royce Cloud I Saloon

Met een Rolls Royce naar een bruiloft? Wat wil je nog meer. Vanaf 65 euro per uur kan je deze huren en unieke ervaring beleven.

oldtimer

Kever cabriolet

VW kever 1303 Cabrio uit 1979: met zorg gerestaureerd, en dat straalt deze prachtige kever ook uit. Pastelwit, een zandkleurige kap en orgineel zwart interieur.

oldtimer

Jaguar SS

Exclusieve oldtimer uit 1947 heeft een schuifdak, spaakwielen, een authentiek houten dashboard en een prachtige donkerrode lederen bekleding.

oldtimer

Bentley Saloon

Ons model is gebouwd in 1961 en heeft een exclusief notenhouten dashboard. Deze Bentley is met name geschikt voor trouwvervoer vanwege de ruime beenruimte achterin voor de passagiers.

oldtimer

Bentley mark VI

De oldtimer is ideaal voor het trouwvervoer want deze zit zeer comfortabel, heeft een prachtig luxe interieur en heeft klaptafeltjes in de voorstoelen.

oldtimer

Beauford Long Body Sports Cabrio

Onze exclusieve Beauford Long Body Sports Cabrio uit 1978 heeft een zwart linnen dak, dat eventueel ook ingeklapt kan worden. Zelf rijden is ook mogelijk!

oldtimer

Jaguar E-type V-12 coupe

Onze zwarte E-type uit 1973 is een ware belevenis, de soepelheid waarmee de auto is te besturen is een groot genot. De oldtimer heeft naast een prachtig uiterlijk ook een prachtig interieur

oldtimer

Princess vanden Plas Limousine

Zeer mooi notenhouten interieur. Beige leren bekleding en champagne-bar. Er is veel ruimte achterin voor het bruidspaar met extra klapstoeltjes voor bijvoorbeeld bruidskinderen.

oldtimer

Excalibur Long Body Sports Cabrio

Deze unieke Excalibur Long Body Sports Cabrio is gelakt in de stijlvolle kleur White Diamond met Royal Blue striping. Zelf rijden is ook mogelijk.

oldtimer

Pontiac

Onze Pontiac is een van de eerste Pontiac eerste modellen, deze werd in 1926 geïntroduceerd op de New York Auto Show en was bij de eerste auto's, die geen stoffen dak hadden

oldtimer

Rolls Royce Silver Dawn

Deze prachtige exclusieve oldtimer heeft een lederen bekleding en origineel notenhouten interieur. Een luxe uitvoering met klaptafeltjes in de stoelen en achterin veel ruimte voor het bruidspaar.

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden