Jaguar SS


Exclusieve oldtimer uit 1947 heeft een schuifdak, spaakwielen, een authentiek houten dashboard en een prachtige donkerrode lederen bekleding.

Korte informatie

Bouwjaar: 1947
Zitplaatsen: 4
Kleur: Zilvergrijs
Kleur interieur: Donkerrood
Vermogen: 60 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Houten dashboard
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


In 1935 deed Jaguar voor het eerst zijn intrede met een compleet nieuwe lijn van sedans en sportwagens. Dit betekende voor Jaguar ook een begin in de autosport. Zo werd zelfs in 1936 de RAC Rally gewonnen door een SS 100. Onder de omstandigheden van de 2e wereldoorlog werd er tot en met 1947 geen nieuwe voertuig geïntroduceerd. In 1948 werd de Jaguar MK V geïntroduceerd. Deze auto zou zorgen voor een goede wederopbouw van het merk 'Jaguar'. Voor een ruimere productiecapaciteit werd in 1960 Daimler bij de firma gehaald. Onze exclusieve Jaguar SS uit 1947 heeft een schuifdak, spaakwielen, een authentiek houten dashboard en een prachtige donkerrode lederen bekleding. Deze oldtimer is ideaal als trouwauto want deze biedt achterin veel ruimte voor het bruidspaar. U huurt de prachtige Jaguar SS al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden