Chepstow Dubbeldekker


Het klassieke model van de jaren 60 in de originele kleuren met maar liefst 68 zitplaatsen en is ideaal om veel gasten te vervoeren in een unieke Britse stijl.

Korte informatie

Bouwjaar: 1964
Zitplaatsen: 68
Kleur: Rood
Kleur interieur: Gekleurd geblokt
Vermogen: 100 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: Dubbeldekker
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


De dubbeldekkers zijn een bekend fenomeen in het straatbeeld van met name Engeland. Door de extra ruimte konden er in de drukke steden meer passagiers vervoerd worden waardoor de dubbeldekker een efficiënt vervoersmiddel is met hetzelfde comfort ten opzichte van een standaard bus.

Onze mooie Chepstow Dubbeldekker uit 1964 heeft natuurlijk jaren dienst gedaan in Engeland en is hierna grondig gerestaureerd om de bus weer in originele staat te herstellen. Onze Chepstow Dubbeldekker is het klassieke model van de jaren 60 in de originele kleuren. De Chepstow heeft maar liefst 68 zitplaatsen en is ideaal om veel gasten te vervoeren in een unieke Britse stijl. Deze bus is voorzien van een 500 watt versterker en een Radio-CD-BlueTooth speler, er kan dus flink gefeest worden!

U huurt de Chepstow Dubbeldekker al vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Wij bieden ook een usb-stick aan met allemaal verschillende soorten muziek. Onder andere: classics, blues, jazz, hardstyle, hardcore en veel meer. Ook is er een microfoon aanwezig, dus als je een mededeling hebt, dan kan dat via de microfoon gedaan worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden