Pontiac


Onze Pontiac is een van de eerste Pontiac eerste modellen, deze werd in 1926 geïntroduceerd op de New York Auto Show en was bij de eerste auto's, die geen stoffen dak hadden.

Korte informatie

Bouwjaar: 1928
Zitplaatsen: 4
Kleur: Blauw
Kleur interieur: Beige
Vermogen: 40 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Nog in prachtige staat
Zelf rijden?: Ja

Beschrijving


Onze Pontiac is een van de eerste Pontiac eerste modellen, deze werd in 1926 geïntroduceerd op de New York Auto Show. Deze 6-cilinder werd als coupé en sedan gemaakt en was bij de eerste auto's, die geen stoffen dak hadden. In het eerste jaar werden er al meteen 76.742 exemplaren van verkocht. Al snel kwam er nood aan meer capaciteit en werd begonnen met de bouw van een nieuwe fabriek inPontiac (Michigan). In 1927 werd binnen GM Art & Colour opgericht, de eerste echte auto-ontwerpstudio. Daar werden vanaf dan alle modellen van GM, waaronder Pontiac, getekend.

U huurt de Pontiac al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden