Feest-Limo-Bus


Amerikaanse-Limo-Bus met 36 zitplaatsen tegenover elkaar met tafeltjes er tussen. Deze bus is voorzien van een 500 watt versterker en een Radio-CD-BlueTooth speler, er kan dus flink gefeest worden!

Korte informatie

Bouwjaar: 1991
Zitplaatsen: 36
Kleur: Wit
Kleur interieur: Grijs
Vermogen: 160 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: 500 watt versterker, 220V aansluiter
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


Nadat de eerste limousines in de Verenigde Staten waren ontwikkeld in de eerste decennia van de 20e eeuw, kwam er steeds meer vraag naar nog grotere, luxere en betere limousines. Deze vraag nam in de jaren 80 van de vorige eeuw enorm toe, waarna bijvoorbeeld de erg bekende Hummer limousine ontstond. Uiteindelijk resulteerde dit in het ombouwen van touringcars naar limousines die meer dan de normale hoeveel personen kon vervoeren. Vervolgens werden ook deze limobussen steeds luxueuzer, tot aan interne Jacuzzi's toe. Onze Amerikaanse-Limo-Bus heeft 36 zitplaatsen die tegenover elkaar staan met tafeltjes er tussen, waardoor uw gasten gezellig tegenover elkaar kunnen zitten. Ook bieden de zitplaatsen tegenover elkaar met de tafeltjes er tussen de mogelijkheid om uw gasten in de bus te laten cateren (zie hiervoor een voorbeeld in bovenstaande foto's). Deze bus is voorzien van een 500 watt versterker en een Radio-CD-BlueTooth speler, er kan dus flink gefeest worden! U huurt de Feest-limo-bus al vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Deze bus is ook uitgerust met een rookmachine en laser verlichting. Wij bieden ook een usb-stick aan met allemaal verschillende soorten muziek. Onder andere: classics, blues, jazz, hardstyle, hardcore en veel meer. Ook is er een microfoon aanwezig, dus als je een mededeling hebt, dan kan dat via de microfoon gedaan worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden