Amerikaanse schoolbus


Originele Amerikaanse schoolbus die ook echt dienste gedaan in Amerika gezellig in een treinzit met tafeltjes voor ruim 40 personen.

Korte informatie

Bouwjaar: 1978
Zitplaatsen: 40
Kleur: Geel
Kleur interieur: Grijs
Vermogen: 150 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: Originele schoolbus
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


Na de Tweede Wereldoorlog kreeg de babyroom een snelle groei in zowel de VS stedelijke en voorstedelijke gebieden. Dit leidde tot een toename van de vraag naar schoolbussen in de steden, voorsteden en het platteland. Doordat de Amerikaanse schoolbus evolueerde van een voornamelijke landelijke vorm van vervoer naar een stedelijke en voorstedelijke bevolkingscentra, ontstonden er 2 nieuwe varianten.

Kleine schoolbussen werden ontwikkeld voor het vervoer van speciale behoefte van studenten en voor de routes die niet geschikt waren voor grotere bussen. Deze Amerikaanse schoolbus is ook voorzien van een 500 watt versterker wat de mogelijkheid aanbied om je mobiel erop te verbinden met BlueTooth.

Originele Amerikaanse schoolbus gezellig in een treinzit met tafeltjes voor 40 personen. Deze schoolbus heeft ook echt dienste gedaan in Amerika en daar iedere dag kinderen naar school gebracht. Deze bus is ook voorzien van flinke geluidsinstallatie en discoverlichting zodat er eventueel flink gefeest kan worden! Ook mag uzelf etenswaren, drankjes/champagne in de bus serveren.

U huurt de Amerikaanse schoolbus al vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Deze bus is ook uitgerust van een rookmachine en een laser show.  Deze is ook voorzien van een 500 watt Radio-CD-BlueTooth installatie, dus je kan er ook met je mobiel erop verbinden om muziek af te spelen. Wij bieden ook een usb-stick aan met allemaal verschillende soorten muziek. Onder andere: classics, blues, jazz, hardstyle, hardcore en veel meer. Ook is er een microfoon aanwezig, dus als je een mededeling hebt, dan kan dat via de microfoon gedaan worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden