Trouwbus


Zijn jullie opzoek naar de klassieke trouwbus voor jullie trouwdag die dat beetje extra geeft aan jullie bruiloft? Bij Hans Classic Cars bent u op het juiste adres en wij willen u allereerst van harte feliciteren met jullie aanstaande huwelijk! Bij Hans Classic Cars kunnen jullie de meest unieke klassiekers huren voor jullie bruiloft, maar wij helpen jullie ook graag met het maken van de keuze. Als u vragen heeft neem dan alstublieft contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

De droombus huren die bij jullie past

Bij Hans Classic Cars kunnen jullie de meest unieke klassiekers huren. Wij helpen je graag met het maken van de keuze! Wat vinden jullie bijvoorbeeld van de prachtige Greyhound Silverside in het blauw of rood? Of de elegante Parijse Stadsbus uit 1934 of de Guy Arab? Of u wilt het dak eraf knallen met de Feest-Limo-Bus? Of onze prachtige dubbeldekkers Bristol Dubbeldekker – Ronde zit, de Chepstow Dubbeldekker of de Leyland open topper? Ook hebben wij een Amerikaanse schoolbus.

Waarom een trouwauto van Hans Classic Cars?

Bij ons staat bij het verhuren van de trouwauto de volgende punten centraal:

  • Wij zijn klantgericht, uw wens staat centraal
  • Wij leveren kwaliteit en maatwerk
  • Wij verhuren onze modellen tegen aantrekkelijke tarieven
  • Wij hanteren geen minimumtarief voor onze bussen
  • Wij zijn een ervaren bedrijf die velen trouwerijen heeft mogen rijden sinds 1975

Kosten trouwbus

Onderaan de pagina bij iedere bus staan de kosten voor huur van de trouwauto vermeld. Echter zal de specifieke prijs die voor jullie dag en locatie zal gelden waarschijnlijk afwijken omdat iedere bruiloft anders is. Daarom vinden wij het belangrijk dat we direct een gedetailleerde offerte maken, zodat u direct weet wat de kosten zijn en wij wellicht met u kunnen meedenken want wij hebben al jaren ervaring met trouwvervoer.

Meerdere ritten

Heeft u meerdere ritten op de planning staan? Dan kunt u dat met ons inplannen. Gelieve dan wel contact met ons op te nemen over details.

img

Vragen?

Hebben jullie vragen of willen jullie advies en/of meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder, of bel op: 030 - 2600323


Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden