Volkswagenbus uit 1967 Model T1 De Luxe Rood-Wit


Dit busje is de klassieke trouwwagen. Wil je een klassiek hollands gevoel en gewoon een leuke tijd hebben? Dan is dit busje wat voor jou.

Korte informatie

Bouwjaar: 1967
Zitplaatsen: 9
Kleur: rood, wit
Kleur interieur: wit, rood
Vermogen: 48 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Een plaid en een picknick koffer met een flesje champagne en glazen en 2 zilveren-paraplu's
Zelf rijden?: Ja, onder begeleiding
Prijs: Vanaf € 85,- per uur

Beschrijving


Rood/witte VW T1 de Luxe uit 1967: iedereen wordt vrolijk van deze VW bus.

Het is een 9 persoons busje en wordt bestuurd door een representatieve chauffeur. De bankjes zijn op verschillende manieren te plaatsen, treinzit; met de gezichten naar elkaar of allebei de bankjes naar voren gericht. De achterbank is om te vouwen naar een bed. De nostalgische bus is voorzien van moderne snufjes, retro bluetooth radio met usb aansluiting en eventueel is de bus te voorzien van led verlichting aan de binnenzijde. De bus is in topstaat en verkeerd ook technisch in een top conditie.

Niet alleen jij als je heerlijk achter het grote stuur zit, maar je zal regelmatig gegroetworden door voorbijgangers. Met zijn unieke uitstraling krijgt elke trouwerij of familie bijeenkomst een nostalgisch tintje. Met deze unieke bus val je zeker op en oogst je gegarandeerd veel bewonderende blikken! Bijzonder detail is dat deze bus rondom ramen heeft, waardoor je een goed uitzicht hebt. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden