Bristol Dubbeldekker – Ronde zit


Onze dubbeldekker uit 1953 met 48 zitplaatsen en een hydraulisch hefdak, beneden heeft de dubbeldekker een prachtige rondzit waar uw gasten gezellig kunnen zitten

Korte informatie

Bouwjaar: 1953
Zitplaatsen: 48
Kleur: Rood
Kleur interieur: Rood
Vermogen: 120 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: Open dak met tafels
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


De dubbeldekkers zijn een bekend fenomeen in het straatbeeld van met name Engeland. Door de extra ruimte konden er in de drukke steden meer passagiers vervoerd worden waardoor de dubbeldekker een efficiënt vervoersmiddel is met hetzelfde comfort ten opzichte van een standaard bus.

Onze Bristol Dubbeldekker uit 1953 en een hydraulisch hefdak zodat er genoten kan worden van de buitenlucht. Beneden heeft de dubbeldekker een prachtige rondzit waar uw gasten gezellig met elkaar kunnen zitten. Deze Dubbeldekker heeft maar liefst 48 zitplaatsen en is een een prachtige staat.

U huurt de Bristol Dubbeldekker al vanaf € 85,- per uur. inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden