Bussen


bus

Volkswagenbus uit 1967 Model T1 De Luxe

Dit busje is de klassieke trouwwagen. Wil je een klassiek hollands gevoel en gewoon een leuke tijd hebben? Dan is dit busje wat voor jou.

bus

Greyhound Silverside – Blauw

De blauwe Greyhound Silverside biedt ruimte voor 37 zitplaatsen en is voorzien van een 500 watt Radio-CD-MP3 speler zodat de sfeer er in de bus al goed kan inkomen.

bus

Guy Arab

Een zeer speciale bus uit 1951 en het enigste exemplaar in Nederland met 35 zitplaatsen met een prachtig houten ingelegd plafond en velen diverse tijdsoriginele accesoires.

bus

Feest-Limo-Bus

Amerikaanse-Limo-Bus met 36 zitplaatsen tegenover elkaar met tafeltjes er tussen. Deze bus is voorzien van een 500 watt versterker en een Radio-CD-MP3 speler, er kan dus flink gefeest worden!

bus

Parijse Stadsbus

Waan uzelf in de Parijse sferen met onze Parijse Stadsbus. Deze prachtige bus uit 1934 heeft 33 zitplaatsen en het open achterbalkon maakt deze bus extra bijzonder.

bus

Chepstow Dubbeldekker

Het klassieke model van de jaren 60 in de originele kleuren met maar liefst 68 zitplaatsen en is ideaal om veel gasten te vervoeren in een unieke Britse stijl.

bus

Bristol Dubbeldekker – Ronde zit

Onze dubbeldekker uit 1953 met 48 zitplaatsen heeft tafels op het bovendek en een hydraulisch hefdak, beneden heeft de dubbeldekker een prachtige rondzit waar uw gasten gezellig kunnen zitten.

bus

Leyland open topper

De open top van onze Leyland is een belevenis op zichzelf. Vandaar is onze Leyland open topper met 45 zitplaatsen ideaal voor bruiloften, bedrijfsuitjes, gala's en andere feesten.

bus

Amerikaanse schoolbus

Originele Amerikaanse schoolbus die ook echt dienste gedaan in Amerika gezellig in een treinzit met tafeltjes voor ruim 40 personen.

bus

Bristol VR

Onze Bristol VR heeft 55 zitplaatsen en is voorzien van tafeltjes in een gezellige treinzit, waardoor uw gasten tegenover elkaar zitten wat de bus zeer aangenaam en gezellig maakt.

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden