Guy Arab


Een zeer speciale bus uit 1951 en het enigste exemplaar in Nederland met 35 zitplaatsen met een prachtig houten ingelegd plafond en velen diverse tijdsoriginele accesoires.

Korte informatie

Bouwjaar: 1951
Zitplaatsen: 35
Kleur: Geel/bruin
Kleur interieur: Retro stijl
Vermogen: 150 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: Houten plafond
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


De Guy Arab is een Engelse Single bus uit 1951 en ontwikkeld door Guy Motors Limited opgericht door Sydney Guy. Eerst werkte hij bij Sunbeam Motor Car Company, dit was een autofabrikant in Wolverhampton. Na een discussie over de hoogte van zijn loon, zette hij zelf in 1914 een eigen bedrijf op. Op een terrein bij Fallings Park in Wolverhampton kwam zijn eerste fabriek te staan. Zijn eerste product was een lichte vrachtwagen met een laadvermogen van ca. 750 Kilogram. De eerste exemplaren werden verkocht in september 1914. Op het zelfde chassis werd ook een autobus gebouwd met een capaciteit van 14 passagiers. Onze Guy Arab is een zeer speciale bus en het interieur is in perfecte staat met een hout ingelegd plafond en diverse tijds originele accessoires. De Guy Arab is met name geschikt voor het trouwvervoer vanwege het prachtige uiterlijk en de 35 zitplaatsen. Bekijk hierboven alle foto's om een goede indruk te krijgen van de 62 jaar oude bus. U huurt de Guy Arab al vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Wij bieden ook een usb-stick aan met allemaal verschillende soorten muziek. Onder andere: classics, blues, jazz, hardstyle, hardcore en veel meer. Ook is er een microfoon aanwezig, dus als je een mededeling hebt, dan kan dat via de microfoon gedaan worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden