Cadillac Limousine


Onze Cadilac heeft een prachtig interieur en is deze oldtimer ideaal als trouwauto omdat deze veel ruimte biedt voor het bruidspaar.

Korte informatie

Bouwjaar: 1951
Zitplaatsen: 5
Kleur: Bordeaux rood
Kleur interieur: Beige
Vermogen: 157 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Prachtig interieur
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


Cadillacs had een uitgebreide styling verandering in 1950. Ze zagen er redelijk zwaarder uit, en hadden lage contouren met langere achterkant. Er werden grotere grills en ronde lichten opgezet. De achterspatborden waren langer en eindigde in een staartvin ontwerp. Onze Cadilac Limousine heeft een prachtig interieur die nog in goede staat is, hiernaast is deze oldtimer ideaal voor als trouwauto omdat deze veel ruimte biedt voor het bruidspaar (wat bijvoorbeeld erg handig is wanneer de dame een grotere trouwjurk draagt.

U huurt de Cadillac Limousine al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (incl. BTW). Boven de 125 km wordt alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden