Princess vanden Plas Limousine


Zeer mooi notenhouten interieur. Beige leren bekleding en champagne-bar. Er is veel ruimte achterin voor het bruidspaar met extra klapstoeltjes voor bijvoorbeeld bruidskinderen.

Korte informatie

Bouwjaar: 1967
Zitplaatsen: 7
Kleur: Zilvergrijs/Donkergrijs
Kleur interieur: Beige
Vermogen: 122 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: 2 klapstoeltjes
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


Vanden Plas was in de 19e eeuw een succesvolle rijtuigbouwer in Belgie, met meerdere filialen waarvan de belangrijkste in Brussel, Antwerpen en Gent zaten. Er werd een werkplaats geopend in Londen in de tijd dat het erg goed ging met de automobielontwikkeling. Tot aan de Tweede Wereldoorlog bouwde Vanden Plas vele carrosserieën op basis van onder andere Rolls Royce, Bentley en Daimler.

Austin nam na de 2e wereldoorlog Vanden Plasover. Als tegenganger van de concurrenten Wolseley en Humber wilde Austin Vandenplas gaan positioneren. Van 1946 tot 1963 werd een groot deel van Rolls Royce zijn plaatwerk bij hen gemaakt. Daimler nam in 1965 de rol als luxemodel tegenover Austin over.

Onze klassieke Princess vanden Plas Limousine uit 1967 heeft een zeer mooi notenhouten interieur, beige leren bekleding, champagne-bar en rijdt erg comfortabel. De limousine is ideaal als trouwauto want deze biedt achterin veel ruimte voor het bruidspaar met verstelbare fauteuils en extra klapstoeltjes voor bijvoorbeeld bruidskinderen.

U huurt de Princess vanden Plas Limousine al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden