Excalibur Long Body Sports Cabrio


Deze unieke Excalibur Long Body Sports Cabrio is gelakt in de stijlvolle kleur White Diamond met Royal Blue striping. Zelf rijden is ook mogelijk.

Korte informatie

Bouwjaar: 1984
Zitplaatsen: 4
Kleur: Roomwit
Kleur interieur: Zwart linnen
Vermogen: 240 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Inklapbaar dak
Zelf rijden?: Ja

Beschrijving


Onze prachtige Excalibur Long Body Sports Cabrio uit de jaren 30 is ideaal voor het trouwvervoer, want in de Excalibur ontbreekt de rechter voorstoel waardoor er extra ruimte en instapgemak ontstaat voor de bruid! Ook is de zit voor het bruidspaar zeer ruim. Wanneer u een bruidsmeisje wilt meenemen dan is het mogelijk om de stoel terug te plaatsen, zodat een bruidsmeisje of bruidsjonker mee kan rijden. Deze unieke Excalibur Long Body Sports Cabrio is gelakt in de stijlvolle kleur White Diamond met Royal Blue striping. Het interieur is afgewerkt met gebroken wit leder en voorzien van wortelnotenhout. U huurt de Excalibur Long Body Sports Cabrio al vanaf € 550,- voor een dag. Boven de 125 km worden alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden