Bentley mark VI


De oldtimer is ideaal voor het trouwvervoer want deze zit zeer comfortabel, heeft een prachtig luxe interieur en heeft klaptafeltjes in de voorstoelen.

Korte informatie

Bouwjaar: 1949
Zitplaatsen: 4
Kleur: Zilvergrijs
Kleur interieur: Rood leder
Vermogen: 145 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Prachtig interieur
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


De Bentley mark VI was de eerste luxe auto na de oorlog die door Bentley is geproduceerd. Deze auto werd geproduceerd van 1946 tot 1952. Het was ook de eerste auto van Rolls Royce met een stalen carrosserie, waarvan de complete bouw bij hun in de fabriek plaatsvond. Het onderstel van de auto werd nog geproduceerd door onafhankelijke carrosserie makers. Deze zeer dure auto's waren een geweldig succes. De kortere wielenbasis en motor was een variant van de Rolls Royce Silver Wraith die uit 1946 kwam. Deze auto had hetzelfde standaard stalen lichaam en een grotere bagage ruimte. Hij werd aangekondigd als de Silver Dawn. De Mark VI kreeg later dezelfde modificaties als de Silver Dawn, en werd als resultaat de R type Bentley genoemd. De motoren en de chassis werden aan de Mark VI aangebracht voor betere prestaties. Deze werd verkocht onder de notificatie dat deze auto het onderstel had van geselecteerde onderstel makers. Het waren de meest dure auto's om te produceren en werelds snelste 4 tot 5 zitter in de saloons categorie. Onze Bentley mark VI uit 1949 is nog geheel origineel en verkeerd in een prachtige staat! De oldtimer is ideaal voor het trouwvervoer want deze zit zeer comfortabel, heeft een prachtig luxe interieur en heeft klaptafeltjes in de voorstoelen. U huurt de Bentley mark VI al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden