Leyland open topper


De open top van onze Leyland is een belevenis op zichzelf. Vandaar is onze Leyland open topper met 45 zitplaatsen ideaal voor bruiloften, bedrijfsuitjes, gala's en andere feesten.

Korte informatie

Bouwjaar: 1953
Zitplaatsen: 55
Kleur: Bordeaux rood
Kleur interieur: Bruin
Vermogen: 100 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: Open top
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


Leyland Motors was een Britse auto, vrachtwagen en busconstructeur. In 1968 kwam het bedrijf samen met British Motor Holdings tot British Leyland Motor Corporation. In 1975 werden ze genationaliseerd en ook British Leyland genoemd, of ook wel BL.

De open top van onze Leyland is een belevenis op zichzelf. Vandaar is onze Leyland open topper met 31 zitplaatsen beneden en 24 zitplaatsen in een rondzit op het bovendek ideaal voor bruiloften, bedrijfsuitjes, gala's en andere feesten. Bovendien is de bus uitgerust met een 1600 watt versterker met meerdere subwoofers waardoor het feest al in de bus kan starten!

U huurt de Leyland open topper al vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.


Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden