Beauford Long Body Sports Cabrio


Onze exclusieve Beauford Long Body Sports Cabrio uit 1978 heeft een zwart linnen dak, dat eventueel ook ingeklapt kan worden. Zelf rijden is ook mogelijk!

Korte informatie

Bouwjaar: 1978
Zitplaatsen: 4
Kleur: Room-wit/zwart
Kleur interieur: Beige
Vermogen: 140 PK
Brandstof: Benzine
Bijzonderheden: Linnen dak/open of gesloten kap
Zelf rijden?: Ja

Beschrijving


Beauford is een Brits autobedrijf gebaseerd op UpHolland. De eerste auto's van dit merk werden gebouwd in 1985. Aan de voorkant zit een lange motorkap met vloeiende vleugels aan elke kant, om zo een luxe uiterlijk te geven. Deze auto werd al snel zeer populair voor trouwerij vervoer. Onze exclusieve Beauford Long Body Sports Cabrio uit 1978 heeft een zwart linnen dak, dat eventueel ook ingeklapt kan worden. Er kan dus met een gesloten of open dak gereden worden. Hiernaast zijn de kleuren van onze Beauford ideaal om als trouwauto te dienen. U huurt de Beauford Long Body Sports Cabrio al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden. Het is mogelijk om deze auto zelf te rijden of door een van uw kennissen. 

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden