Wij zijn pas tevreden

Als uw dag een succes is geworden

Bij Hans Classic Cars in Nijkerk zijn de meest uiteenlopende auto's te huur. "Wij leveren veel auto's voor bruiloften, maar ook voor bedrijfsfeesten", vertelt Hans van Classic Cars.

Welke gasten heeft Hans al mogen vervoeren? "Gordon zat een keer in onze Daimler Hooper. Ik zei tegen hem dat de auto ooit in het bezit van het Britse Koninklijk Huis was en dat Prinses Mary zich hierin rond liet rijden. 'Ik ruik 'r nog', grapte hij meteen."

Wat is de meeste unieke auto die te huur is bij Classic Cars? "Een limo van 12 meter lang en de Jaguar SS uit 1947. Ook de Greyhound uit 1948 is perfect."

En waar komen al deze prachtige auto's vandaan? "Ze worden met veel zorg uitgezocht. Ik ga in kranten op zoek of via het internet. Dat laatste is makkelijk want dan pik ik ze er zo uit! De auto waar Emin en Christina in zaten was de Princess Vanden Plas Limousine. Deze auto heb ik uit Friesland." Qua naam alleen al de perfecte auto voor deze gelegenheid!

Het blijkt erg goed te gaan met Hans' bedrijf. Waar denkt hij zelf dat het aan ligt? "We bieden veel extra service. Als we een auto afleveren zetten we er altijd een mandje in met champagne sapjes en glazen. Iets extra's. Bij bijvoorbeeld bruiloften leven we heel erg mee. We proberen de dag voor de mensen zo speciaal mogelijk te maken. We vragen de dagindeling op en zijn bijna een soort tweede ceremoniemeester." Kan Hans de vraag nog aan? "Nou, soms krijg ik wel drie telefoontjes tegelijk.

Heb ook jij binnenkort een gelegenheid waarbij een auto van Hans Classic Cars het net even afmaakt? Kijk dan eens op zijn site voor de modellen en tarieven. En wie weet wordt jouw dag net iets onvergetelijker!

Hans Classic Cars rijdt ook voor evenementen, bedrijfsuitjes en speciale feestdagen. Interesse? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.


Geïnteresseerd?

Bekijk onze oldtimers en bussen.

klik hier

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden