Reacties van onze klanten

Op deze pagina vind u enkele reacties van onze klanten, zodat wij aan u kunnen laten zien dat wij enorm ons best doet om u een onvergetelijke dag zonder zorgen te bezorgen.

Deze pagina is nieuw en we zijn dringend opzoek naar nog leuke reacties van mensen die zich al door Hans Classic Cars hebben laten vervoeren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze reactie naar ons te versturen per e-mail of u kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Alvast bedankt!

Klantervaringen/reacties:

Arjan en Jolanda Koenen

Op 9-9-2022 zijn wij na 18 jaar eindelijk (letterlijk en figuurlijk) in het huwelijksbootje gestapt. Om dit feest onvergetelijk te maken voor onze gasten hadden wij de feestlimobus gehuurd. Helaas was deze stuk, maar gelukkig is dit netjes en op tijd opgelost en zijn onze gasten in de Guy Arab vervoerd. Wat een feest was dit! 

Anky

Op 20-08 zijn wij getrouwd en voor onze gasten hadden we de feest lino bus incl Hans geregeld. Onze gasten hebben het er nog over! Wat was dat een ervaring zeg. Ze vonden het geweldig. Hans maakt er een feestje van in de bus. Het contact vooraf met Hans was ook super en alles was snel geregeld! Heel erg bedankt!

Wim & Elsbeth

We hebben een supermooie trouwdag gehad met de prachtige Beauford van Hans Classic Cars als trouwauto. Echt een aanrader, deze mooie roomwit-zwarte klassieker!! 

cock van der prijt

Een geweldige trouwdag gehad mede dankzij de engels bus van Hans,alles was top geregeld zowel vervoer heen als terug,leuke muziek en zeer gezellig,dit werd ook ruimschoots erkend toen we met de pet rondgingen.

M vr groet

Cock en Francis

Rik & Willemien

Hartelijk dank dat wij de Bentley konden gebruiken op onze trouwdag afgelopen vrijdag. Onze chauffeur Maurits was erg prettig, fijn zo’n mede-tukker in den vreemde te ontmoeten. De foto’s zijn super mooi geworden!

Luuk & Nikki Grandia

Vrijdag 4 oktober zijn wij getrouwd in Rotterdam. We hebben een auto gehuurd die werd gereden door Marcel. We wilden jullie nog even bedanken, het is allemaal heel soepel verlopen en ons heel goed bevallen. Vooral dank aan Marcel, hij heeft ons echt super geholpen en we waren blij dat hij erbij was op onze speciale dag. 

Leon

Vrijdag de 13de, je kunt het verwachten...…!

We  hadden de Greyhound besteld maar door reparaties werd het de 'Leyland open Topper.

Dit was echter één groot succes, door het prachtig weer hebben we een top dag gehad. Hier heeft het vervoer met de bus zeker aan bijgedragen, wat een succes. De reacties van iedereen waren van super , top, geweldig en fantastisch.

De chauffeur Hans ging er helemaal in mee, het was geweldig.

Zeer zeker aan te raden als je een keer iets speciaals wilt organiseren.

Bedankt voor de mooie dag

Tevreden met de services van Hans Classics Cars. Al geruime tijd werkt LoyaltyRide samen om samen met Hans Classic Cars vele bruidsparen te helpen met aan fantastisch trouwvervoer.

Wij zijn erg te spreken over de service en mogelijkheden van Hans Classic Cars.

Groet. Seth van www.loyaltyride.nl

Sanne en Sander

Fijn vervoer en vriendelijk personeel! Op onze grote dag, 3 mei 2019, gingen we met een gele schoolbus van de locatie naar de kerk. Op de heenweg zijn we een klein stukje verkeerd gereden, maar dat mocht de pret niet drukken en was erg goed voor de gezellige sfeer in de bus. Kortom wij en onze gasten hebben genoten van de gezellige busreis! 

Svenja

Wij hebben genoten van onze twee bussen (Amerikaanse + Engelse) tijdens de trouwdag! Deze bussen maakte de dag 1 groot feest. De mails zijn inderdaad een beetje raar geschreven maar de bussen waren ruim op tijd en alles is perfect gegaan die dag.

Rob & Emmy Meijer


Op 13 oktober hebben wij gebruik
gemaakt van uw geweldige service en de Excalibur bij u
gehuurd. Dit was voor de Bruiloft onze zoon en
dus nu schoondochter. V
an A tot A top verlopen. Vriendelijke chauffeur die de Excalibur
kwam brengen en dan de geweldige mogelijkheid om deze zelf
de gehele dag te besturen met het bruidspaar. N
ogmaals bedankt voor de goede en
correcte manier van zaken doen .

Anita Verbree

Als kado voor zijn 80e verjaardag, hebben wij voor onze vader een middag de klassieke Jaguar E type gehuurd bij Hans Classic Cars. We zijn zeer tevreden! We werden aller hartelijkst ontvangen met koffie en taart, zelfs de ontvangstruimte was versierd met slingers en ballonnen! Daarna zijn we de hele middag gaan touren met deze bijzondere auto. Voor onze vader was het een jongensdroom die uitkwam! Samen met de service van Hans Classic Cars en het zonnetje die de hele middag scheen, was het een top ervaring! Bedankt!

Wessel-Jan & Bibi

Beste Hans, Wij hebben een fantastische rit gehad in de Rolls Royce. Wat een ongelofelijk mooie auto. We hadden niet stijlvoller kunnen aankomen. Bedankt voor de mooie rit. Groeten, Wessel-Jan & Bibi

Edwin en Dionne

Beste Hans,

Wij willen je nog bedanken voor het vervoeren van al onze daggasten gisteren op onze bruiloft. Het was voor ons een ontzettend mooie en prachtige dag die we nooit zullen vergeten. Jij hebt hier jouw steentje aan bijgedragen, dank hiervoor!

Groetjes,

Dionne en Edwin

Charelle Klaiber – van Eck

Beste Hans,

Op 30 december 2016 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt en hebben wij van te voren contact met jullie gezocht. Aangezien wij graag gebruik wilde maken van de Limo bus.
Het contact van te voren en op de dag zelf is uitstekend verlopen en wij hebben heel veel leuke reacties gekregen over de bus!

Bedankt voor jouw aandeel tijdens onze mooiste dag van ons leven!!
Mede hierdoor was het echt een onvergetelijke dag.

Met vriendelijke groet,

Sean & Charelle Klaiber - van Eck

Edwin

Dag Hans,

Bedankt voor de goede zorgen betreffende onze bruiloft, alles was super geregeld door jullie! We hebben enorm genoten en kunnen iedereen jullie aanraden! Ga zo door!

Eelco & Kimberley

Wat hebben wij een fantastische bruiloft gehad! Mede door Fred, onze chauffeur. De Bentley Saloon maakte het plaatje compleet! Bedankt!

Richard en Michella

Hoi Marcel,

bedankt voor de foto's van onze huwelijks-rit, ze zijn echt heel leuk, mooi en soms heel ontroerend... Hoeveel extra service kan je als trouw-auto-chauffeur (pararapomtiedomtiepomtiedomtiedom) aan een bruidspaar geven!

Super bedankt voor de gezellige rit en het herinneringen aan middenindenachtrick ophalen.

Jij verdient echt een TROS! momentje ?

Nogmaals heel erg bedankt, ook namens mijn vrouw (yes!) natuurlijk,

Groetjes,

Richard en Michella van Geest - Meijer

Alex & Frederique

Hartelijk dank voor de geweldige dag die je ons bezorgd hebt op 8 juli. De reacties van de overige weggebruikers was onvergetelijk!! We kregen alle ruimte op A44

Gerrit en Annie

Wij willen u graag bedanken voor de goede service, en voor de gezellige chauffeur die ons naar het stadhuis heeft gereden op 10 Juni 2016 het was een onvergetelijke dag.
Deze is voor jullie een dikke pluim echt toppie ?

Henri

Tweede keer ons kinderfeestje met Hans laten vervoeren. De busrit IS het feestje! Perfect geregeld, flexibel en leuk. Veel dank!

Groeten,

Henri

Patrick en Helma

Dag Hans,
Het was een topdag met deze mooie bus!

Manon Hendriks Schonewille

Op 27 mei jl hadden wij onze trouwdag. Mijn liefde kwam met een fantastisch mooie auto aanrijden, de jaguar SS. Wat een pracht van een plaatje, iedereen gaf complimenten. En wat een top chauffeur! Ook dankzij hem die onze meiden regelmatig bezig hield was het fantastisch!
Bedankt!!!

Eric en Sanne

Beste Hans,

dank voor je fijne bijdrage op onze geweldige dag. Een perfecte service! We raden aan iedereen aan!.

Armanda de Ru

Het was geweldig!! We hadden hem gehuurd voor het afscheid van groep 8! Kinderen vonden het fantastisch en het was een groot feest bovenop!! Super bedankt en bij het volgende afscheid boeken we jullie zeker weer!!!

Roeland en Rachel

Roeland en Rachel
Hoi Hans,

Nog bedankt voor alle goede zorgen op onze bruiloft 18 september 2015! We hadden twee leuke chauffeurs die ook netjes hebben gereden. We hebben ervan genoten!

Groetjes, Roeland en Rachel

bram en alien

bram en alien
Zeer tevreden over de samewerking met jullie! Een aanrader voor iedereen! Bedankt! Groetjes

Laura

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad op onze trouwdag!
10 Juli zijn wij getrouwd met als trouwauto de engelse dubbeldekker.
We hadden Rene als chauffeur, wat een geweldige chauffeur was hij!
Zou iedereen jullie bedrijf aanraden en als we weer een auto nodig zijn weten we jullie te vinden!

Super Bedankt!

Bertjan & Josanne

Wij hebben op 27 juni een geweldige trouwdag mogen vieren. We willen onze chauffeur Marcel enorm bedanken voor de mooie ritten. Ook leuk dat Marcel zelf wat foto's heeft gemaakt! De Bentley was fantastisch! Echt een aanrader. Bedankt!
Bertjan & Josanne

Barbara en Leen

Wij zijn op 19 sept 2014 getrouwd in de Bentley Saloon. Wij zijn door Marcel gereden. Leuke chauffeur, geheel in stijl en lekker ontspannen. Maakte ook nog hele leuke foto's. Bedankt!
B&L

Jannie en Riny

Jannie en Riny
We hebben een bijzonder fijne dag gehad. Een prachtige oude Jaguar, maar ook een bijzonder spontane chauffeur! Hulde aan Marcel, maar ook aan Hans. Punctueel en flexibel! Hartelijk bedankt voor de mooie foto's Marcel. Super. Fijne ontmoeting. Nog bedankt dat je ons langs de begraafplaats wilde rijden.

Rosemarijn

Beste Hans,

We willen je ontzettend bedanken voor de geslaagde rit tijdens de premiere! Het was een groot succes, mede door jouw enthousiasme!

Hartelijke groet,
Rosemarijn

Rieno van Vulpen

Lekker vlaai eten in de Zwitserse postbus, geparkeerd op de drukste (!!) winkelstraat van Utrecht.
De jarige kan tevreden zijn over het arrangement.
Hartelijk dank voor een onvergetelijke bustocht.
Beste Hans en René,

Graag wil ik jullie bedanken voor de onvergetelijke bijdrage aan het 2e Renaultoloog Festival op 13 en 14 september 2014! Vele Renault liefhebbers hebben net als ik genoten van de rondrit met de geweldige TN6 Parijse stadsbus uit 1934! Hopenlijk zien we ons weer in 2016!

Groeten, Ed

Intergamma

Intergamma
Ons evenement afgelopen vrijdag was zeer geslaagd. En dat kwam niet alleen door het prachtige weer dat we hadden. De hele dag was er een ontspannen en gezellige sfeer en ik weet zeker dat het eerste onderdeel van ons programma – de Greyhound – daar voor een belangrijk deel aan heeft bijgedragen! Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan deze dag en vooral ook hartelijk dank aan Rene van Hal, niet alleen voor zijn vakmanschap maar ook voor de fijne samenwerking.

Heleen & Jeffrey

Afgelopen zaterdag hadden wij bij jou de gele schoolbus en Bentley Saloon gehuurd.

Wat hebben wij genoten deze dag!
Wij hebben ontzettend veel lol beleefd met onze chauffeur Marcel.

Daarnaast hebben de kinderen ook veel lol beleefd in de schoolbus.

Heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan deze dag!!

Robert Jan & Regina Mulder

Getrouwd 30-01-2014
De daggasten zijn thuis opgehaald door de Limo Trouw Bus onder leiding van Hans de chauffeur van Hans Classic Cars uit Nijkerk.

Hartelijk dank aan Hans, geweldig zoals je deze dag ons gezellig hebt vermaakt in de Limo Trouw Bus. Helemaal top!!

Anja

Squla
Wij hadden 29 augustus ons Squla bedrijfsuitje en zijn vervoerd in de leuke witte trouw/schoolbus.

Wij zijn door chauffeur Fred opgehaald in Amsterdam en hij heeft ons veilig naar Zandvoort gebracht. 's Avonds om 22.00 uur zijn we keurig opgehaald en weer teruggebracht.

Een leuke, gezellige manier om zo naar je bestemming gebracht te worden.

Ik raad iedereen aan een kijkje te nemen naar de mooie bussen en auto's van Hans Classic Cars.

Team uitje voetbal

Hallo Hans het was een te gekke avond , bedankt voor jouw bijdrage

gr.Karin

Arno en Sigrid Hendriks

Getrouwd 27 augustus 2014
Gisteren was het zover, onze grote dag. We hadden voor onze bruiloft die schitterende Princess gehuurd maar deze ging helaas kapot. Jammer maar niet getreurd, Hans had een prima alternatief in een Daimler limousine waar wij met onze 3 bruidsmeisjes goed inpast. Een mooie en comfortabele classic car compleet met picknick mandje, champagne en een gezellige chauffeur. Marcel, je hebt het echt goed gedaan. Je was ook erg goed met de kids. En behalve ons gezellig rond te rijden stuur je ook nog eens bijna 90 foto's door die je zelf tussendoor hebt gemaakt. En dat is super. Dat zijn mooie moment opname en een extra service die we nooit hadden verwacht. Bedankt, mooi gedaan! We zijn heel erg tevreden met Hans Classic Cars en kunnen jullie aan iedereen aanbevelen!

Groeten,
Arno en Sigrid Hendriks.

Marcel

Niet zomaar chaffeurs
22 augustus een bruiloft gereden voor een bruidspaar in Putten. Terwijl ik moest wachten bij de kerk zag ik deze jonge gehandicapte dame staan en genieten van de auto. Ik heb haar begeleidster gevraagd of zij een rondje mee wilden rijden.

Beiden hebben genoten van het ritje door Putten. Hier een reactie van Brenda de begeleidster die ik je niet wil onthouden: "Een heel leuk aandenken aan een heel spontane en super leuke rit met de Jaquar!!
We zijn allebei heel enthousiast en vol naar huis gegaan! Ik waardeer het enorm dat je zo spontaan en op zo'n leuke manier ons de kans gaf om mee te mogen rijden!" ...

Wil Kramer namens Stichting Opkikker

Stichting Opkikker
Afgelopen woensdag zijn we met een gezin uit Katwijk de gehele Opkikkerdag naar allerlei activiteiten rondgereden in de Amerikaanse schoolbus. Met een superrelaxte chauffeur René was het erg gezellig. Het gezin genoot met volle teugen en daardoor de vrijwilligers ook. Nogmaals Heel Hartelijk Dank! Mede door jullie medewerking is het een onvergetelijke dag geworden!

Familie Somers

Drie jaar geleden hebben we de Guy Arab bus gehuurd voor het huwelijk van onze zoon. Alles perfect. Dit jaar hebben we dus geen minuut geaarzeld om nog eens Hans te contacteren en dit keer werd het de Parijse stadsbus. Ontezettend gezellig en veel sukses gehad. Hans is tot in Brussel gekomen, alles stipt op tijd en altijd met veel enthousiasme.
Fantastisch !

Bruidspaar van Wezep

Hallo Hans,

Hierbij een foto van de geweldige auto.

Tevens wil ik je vragen Wouter te bedanken voor de geweldige dag.

een zeer nette en meegaande chauffeur.

Nogmaals bedankt en er zijn heel wat nekken verdraait door deze auto

Met vriendelijke groet,

Bruidspaar van Wezep

Gerard

wat een mooie website!

Richard en Jessica Taanman

Goedemorgen,

Wij zijn afgelopen 13 juni getrouwd en hadden de auto bij jullie gehuurd.

Wij hebben een fantastische dag gehad en hoop leuke en goede reactie gehad op de Jaguar die we bij jullie gehuurd hadden.

Ook de complimenten voor de chauffeur die heel vriendelijk en behulpzaam was.

Ik heb wil jullie nogmaals bedanken en heb wat foto’s bijgevoegd waar de auto heel erg mooi op staat.

Met vriendelijke groet,

Richard en Jessica Taanman

Martina Grin

Beste Hans,
We willen je nog ontzettend bedanken voor de onvergetelijke rit naar Katwoude en terug.
Fijn dat je nog even richting Westzaan bent gereden om gasten naar huis te brengen.
Mijn ouders hebben het er nog iedere dag over. Wat was het een feest!!!!!!!
Dankjewel!!!!!!!!!!! ?
reactie
Wij delen uw email met niemand.

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden