Offerte aanvragen

Zou u zo vriendelijk willen zijn om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij een zo compleet mogelijke offerte met dagindeling voor u maken. Indien u uw telefoonnummer in onderstaand formulier invult dan kunnen wij de door ons gemaakte dagindeling met u telefonisch bespreken zodat we een perfecte dagindeling opstellen.

Wanneer u het onderstaande offerteformulier naar ons toestuurt dan zullen wij deze binnen 1 uur behandelen en u binnen 24 uur de offerte versturen, zodat u snel op de hoogte bent wat de mogelijkheden zijn.

Basisgegevens
Voertuig
Start
Bruidegom ophalen
Bruid ophalen
Foto's locatie
Trouwlocatie
Kerk
Feestlocatie Let op het is ook mogelijk dat wij uw gasten na afloop van het feest weer thuis afzetten (dit kan ook 's nachts georganiseerd worden). Zodat uw gasten een borreltje kunnen drinken en wij ze veilig thuis brengen op verschillende stopplaatsen. Uiteraard gaat het feest in de bus gezellig door met een Radio-CD-speler van 500 watt.
Eind
Gasten 's Nachts terugbrengen


Extra informatie

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden