Marconistraat 4a, 3861 NK, Nijkerk
033 - 260 03 23 of 06 - 53 160 120

Offerte

Zou u zo vriendelijk willen zijn om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij een zo compleet mogelijke offerte met dagindeling voor u maken. Indien u uw telefoonnummer in onderstaand formulier invult dan kunnen wij de door ons gemaakte dagindeling met u telefonisch bespreken zodat we een perfecte dagindeling opstellen.

Wanneer u het onderstaande offerteformulier naar ons toestuurt dan zullen wij deze binnen 1 uur behandelen en u binnen 24 uur de offerte versturen, zodat u snel op de hoogte bent wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier of wilt u dit telefonisch regelen? Vul dan onderstaand formulier met uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw naam(niet verplicht)

Telefoonnummer

Overigens is in overleg bij ons alles mogelijk! Voor speciale verzoeken neem telefonisch contact met ons op: 06 – 53 160 120 of 033 – 260 03 23

Uw naam (verplicht)

Adres

Postcode

Plaats

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Gelegenheid

Gewenste auto

Gewenste bus

Aantal gasten

Ophaaladres
Vul hieronder het adres in vanaf waar we starten

Adres

Postcode

Plaats

Gewenste datum

Gewenste begintijd

Gewenste eindtijd

Naam trouwlocatie

Aanvangstijd trouwlocatie

Adres

Postcode

Plaats

Naam kerk

Aanvangstijd kerk

Adres

Postcode

Plaats

Let op het is ook mogelijk dat wij uw gasten na afloop van het feest weer thuis afzetten (dit kan ook 's nachts georganiseerd worden). Zodat uw gasten een borreltje kunnen drinken en wij ze veilig thuis brengen op verschillende stopplaatsen. Uiteraard gaat het feest in de bus gezellig door met een Radio-CD-speler van 500 watt.

Naam feestlocatie

Aanvangstijd feestlocatie

Adres

Postcode

Plaats

Hoe heeft u ons gevonden?