Bristol VR


Onze Bristol VR heeft 55 zitplaatsen en is voorzien van tafeltjes in een gezellige treinzit, waardoor uw gasten tegenover elkaar zitten wat de bus zeer aangenaam en gezellig maakt.

Korte informatie

Bouwjaar: 1978
Zitplaatsen: 55
Kleur: Rood
Kleur interieur: Bruin/Beige
Vermogen: 100 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: Voorzien van tafeltjes
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


De dubbeldekkers zijn een bekend fenomeen in het straatbeeld van met name Engeland. Door de extra ruimte konden er in de drukke steden meer passagiers vervoerd worden waardoor de dubbeldekker een efficiënt vervoersmiddel is met hetzelfde comfort ten opzichte van een standaard bus.

Onze Bristol VR is voorzien van tafeltjes in een gezellige treinzit, waardoor uw gasten tegenover elkaar zitten wat de bus zeer aangenaam en gezellig maakt. De dubbeldekker is gebouwd in 1978 en daarmee 25 jaar ouder als onder Bristol Dubbeldekker - Ronde zit, vandaar is deze bus ook iets luxer van binnen en wat mooier afgewerkt wat u op de bovenstaande foto's kunt zien.

U huurt de Bristol dubbeldekker al vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Wij bieden ook een usb-stick aan met allemaal verschillende soorten muziek. Onder andere: classics, blues, jazz, hardstyle, hardcore en veel meer. Ook is er een microfoon aanwezig, dus als je een mededeling hebt, dan kan dat via de microfoon gedaan worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden