Leyland open topper


Deze bijzondere "Open Topper" beschikt over 25 zitplaatsen beneden, 35 zitplaatsen boven, 18 staanplaatsen beneden.

Korte informatie

Bouwjaar: 1953
Zitplaatsen: 55
Kleur: Bordeaux rood
Kleur interieur: Bruin
Vermogen: 100 PK
Brandstof: Diesel
Bijzonderheden: Open top
Zelf rijden?: Nee

Beschrijving


Leyland Motors was een Britse auto, vrachtwagen en busconstructeur. In 1968 kwam het bedrijf samen met British Motor Holdings tot British Leyland Motor Corporation. In 1975 werden ze genationaliseerd en ook British Leyland genoemd, of ook wel BL.

De open top van onze Leyland is een belevenis op zichzelf. Vandaar is onze Leyland open topper met 25 zitplaatsen beneden, 35 zitplaatsen boven en 18 staanplaatsen beneden ideaal. Bovendien is de bus uitgerust met een 800 watt versterker met radio, bluetooth, cd-mp3/usb aansluiting stick, en een AUX-kabel aanwezig voor de iPhone en een subwoofer. Er is ook een omroep installatie aanwezig!

U mag zelf etenswaren, drankjes / champagne in de bus serveren!

U huurt de Leyland open topper al vanaf € 85,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (incl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.


Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

offerteformulier

Bekijk onze andere modellen

© Hans Classic Cars | Webdesign door BlueBird Media | Privacy beleid | Cookie beleid | BTW Nummer: NL001260591B68 Algemene voorwaarden