Marconistraat 4a, 3861 NK, Nijkerk
033 - 260 03 23 of 06 - 53 160 120

Limousines

Lincoln ‘St.Tropez’ super stretch Limousine

Lincoln is een merk van Amerikaans bodem en maakt met name luxeauto's. Het bedrijf de "Lincoln Motor Company" werd in 1917 opgericht door Henry Leland en 5 jaar later in 1922 overgenomen door Ford. Het grappige is dat de oprichter van Lincoln (Henry Leland) voor het oprichten van Lincoln een van de medeoprichters was van het merk Cadillac, het merk dat later één van de grootste concurrenten van Lincoln werd.

Presidentiële limousines

Lincoln heeft vele limousines mogen leveren voor de verschillende Amerikaanse presidenten. De eerste limousine die speciaal voor presidentieel gebruik is gebouwd was was de Lincoln V12 met de bijnaam Sunshine Special. Deze limousines werd gebruikt door president Franklin D. Roosevelt. Deze Lincoln V12 limousine is gebruikt tot en met 1950. Hierna is er een andere limousine door het Amerikaanse witte huis in gebruik genomen namelijk een Lincoln Cosmopolitan met de bijnaam Bubble Top. Deze limousine werd gebruikt door de Amerikaanse presidenten: Truman, Eisenhower, Kennedy en één keer door president Johnson. De Lincoln Cosmopolitan is in 1965 met pensioen gegaan.

De limousine waarin president Kennedy op 22 november 1963 werd vermoord was een Lincoln Continental cabriolet uit 1961. Deze limousine werd gebruikt tussen 1961 en 1977. Na de moord op Kennedy werd de auto flink omgebouwd met als doel deze enorm te verstevigen, zodat hij kogelvrije werd. President Nixon gebruikte een Lincoln uit 1969. De presidenten Ford, Carter, Reagan en Bush reden in een Lincoln uit 1972. In 1989 leverde Lincoln zijn voorlopig laatste presidentiële limousine.

Trakteer uzelf ook op een presidentiële behandeling in onze jonge Lincoln 'St.Tropez' super stretch Limousine uit 2010 met een complete bar, koelkast met drankjes/champagne-corner, LCD-tv, radio-cd/dvd, intercom en airconditioning.

U huurt de Lincoln 'St.Tropez' super stretch Limousine al vanaf € 65,- per uur, inclusief chauffeur en de brandstof, maar met een minimum van € 295,- (incl. BTW). Boven de 125 km wordt alleen de extra benzinekosten in rekening gebracht. Wij voorzien onze trouwauto's van extra's zoals een rieten koffer met een flesje champagne, twee champagne glazen en een plaid. 2 appelsapjes en 2 plat flesjes water. Ook heeft iedere auto 2 royale zilveren paraplu's tot zijn beschikking. Deze extra's gelden ook voor auto's zonder chauffeur. Aan deze extra's zijn geen kosten verbonden.

Korte informatie

 • Bouwjaar:
  2010
 • Zitplaatsen:
  9 ruime zitplaatsen
 • Kleur:
  Wit
 • Kleur interieur:
  Wit
 • Vermogen:
  179 PK
 • Brandstof:
  Benzine
 • Bijzonderheden:
  Zeer luxe uitvoering met bar
 • Zelf rijden?:
  Nee

Geïnteresseerd?

Wilt u één van onze oldtimers of bussen huren? Vraag een offerte aan.

Bekijk onze andere modellen